En Havbrukskonferanse har lenge vært et ønske å få til av Havbruksnettverk Helgeland.
En Havbrukskonferanse har lenge vært et ønske å få til av Havbruksnettverk Helgeland.

Skal arrangere ny havbrukskonferanse på Helgeland

Fredrik Nordøy, CSO i Norwegian Shores, og Frida Tradin i Havbruksnettverk Helgeland har tatt initiativ til å arrangere konferansen feedFWD 2023. - Målet er at dette skal bli en årlig konferanse som gjør at Helgelandsdistriktet tar en enda større posisjon innenfor fremtidens havbruk, sier de to. 

Publisert Sist oppdatert

Årets konferanse blir avholdt i Sandnessjøen 19. oktober, og skal utforske og diskutere løsninger og initiativer som bidrar til løsninger for bærekraftige kilder til fiskefôr og redusert miljøpåvirkning i næringen.

Prosjektleder i Havbruknettverk Helgeland, Frida Eriksdatter Tradin og Fredrik Nordøy, CSO i Norwegian Shores, sier til Kyst.no at havbruksnæringen på Helgeland har en rik historie og har spilt en avgjørende rolle i regionens økonomi gjennom mange år, og denne konferansen har som mål å skape en møteplass for aktører i havbruksnæringen, der sentrale temaer som bærekraftig fôr, teknologi, biologi, digitalisering og reguleringsrammeverk blir diskutert. 

- Konferansen vil fungere som en plattform for kunnskapsdeling, innovasjon, samarbeid, trivsel og vekst på Helgeland, med fokus på å akselerere den grønne omstillingen i næringen, sier de. 

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk