Casper Ruud, Gustav Witzøe, styreleder i SalMar og Frode Arntsen, konsernsjef i SalMar under sjømatmessen i Barcelona hvor avtalen ble signert.
Casper Ruud, Gustav Witzøe, styreleder i SalMar og Frode Arntsen, konsernsjef i SalMar under sjømatmessen i Barcelona hvor avtalen ble signert.

SalMar og Artic sammen som hovedsponsorer for Ruud

I en avtale inngått under sjømatmessen i Barcelona i dag går SalMar inn som hovedsponsor for tennis-esset Casper Ruud. SalMar plasserer seg dermed sammen med Artic Securities som hovedsponsorer og bygger et helnorsk team med internasjonalt nedslagsfelt.

Casper Ruud er rangert som nummer fire på verdensstatistikken og har klare ambisjoner om å klatre helt til topps.

- Slik jeg ser det så er dette et drømmeteam i et samarbeid alle parter ser langsiktig på. Jeg kunne ikke ønsket meg det bedre for den videre satsingen, sier Casper Ruud.

Langsiktig avtale

- Det betyr alt å ha sterke langsiktige partnerskap i ryggen for å lykkes i tennis, sier Ruud.

Han medgir at mange potensielle sponsorer har vært interessert i et sponsorat, men uttrykker glede over at nettopp SalMar satte matchballen:

- Jeg syns det er givende å representere noe norsk. Til syvende og sist syns jeg det er hyggelig å holde meg til Norge og den kulturen vi har her. Jeg spiser selv mye laks så det var et godt forslag da det kom på bordet. Det var noe jeg personlig ville gå videre med, sier han.

Match på arbeidsmoral og jakten på perfeksjon

- Casper Ruud er en av de virkelig store idrettstalentene Norge og hans ambisjoner om å bli verdensener, sammenfaller godt med SalMars globale satsning og ambisjonsnivå. Han har en utrolig arbeidsmoral og han snur alle stener i jakten på perfeksjon. Det kan vi like. Casper har også en profil og en standing på den globale tennisarenaen som blir lagt merke til. Vi er utrolig glade for å kunne følge Caspers satsning, sier Frode Arntsen, konsernsjef i SalMar.

Ruud samarbeider også med Gustav Magnar Witzøe. Tennisspilleren er ambassadør i hans humanitære stiftelse «W Initiative». Både Ruud og SalMar tror på en fremtid der man viser frem Norge internasjonalt.

- Jeg tror fremtiden er å ikke bare selge laksen, men selge norsk kultur, norsk bærekraft. Og det kan vi vise gjennom suksesshistorier som Casper Ruud, sier Arntsen.

Kraftfullt partnerskap

Arctic har vært den eneste hovedsponsoren for Casper i over 10 år.

- Arctic viser raushet ved å slippe SalMar inn i sin eksklusive sponsoravtale med Casper, ved nå å dele hovedsponsorat med oss fra ultimo april 2023. Vi vil gjøre vårt for at dette blir et kraftfullt samarbeid, sier Arntsen.