Nyansettelsene: Fra venstre: Lene Stokka - Fiskehelsespesialist, Catrine Smørås - Fiskehelsespesialist, Ruben Helmersen Johansen - salgs- og teknisk medarbeider
Nyansettelsene: Fra venstre: Lene Stokka - Fiskehelsespesialist, Catrine Smørås - Fiskehelsespesialist, Ruben Helmersen Johansen - salgs- og teknisk medarbeider

Benchmark utvider det kommersielle teamet

Fra og med 1. juni vil Lene Stokka, Catrine Smørås og Ruben Helmersen Johansen slutte seg til det kommersielle teamet for laks i Benchmark. Denne endringen, som er en kombinasjon av opprykk og omorganisering av stillinger, skal bidra til å styrke selskapets salg av produkter til laksenæringen.

Det melder selskapet i en pressemelding.

Endringen er en del av et planlagt strategisk initiativ for å ytterligere styrke selskapets kundeoppfølging, som følge av at Kate Furhovden Stenerud overtok ansvaret som kommersiell direktør for laks i Benchmark 1. mai i år.

Kate får erfarne kollegaer med seg inn i det reorganiserte teamet. Lene Stokka og Catrine Smørås har jobbet som fiskehelsespesialister i teknisk avdeling i Benchmark Animal Health siden 2021. Tett dialog med kundene i sammenheng med lusebehandlinger har vært en viktig del av jobben deres, og denne oppgaven skal de fortsatt ivareta i sine nye roller i det kommersielle teamet. Den nye organiseringen skal samtidig sikre at Benchmark sine kunder vil oppleve å ha sitt primære kontaktpunkt samlet i ett team.

- Utover kundekontakten, skal Lene og Catrine sørge for at teamet styrker sin kompetanse gjennom å dele sin kunnskap og erfaringer med sine kollegaer. Denne endringen skal også bidra til tettere oppfølging med våre kunder for å sikre beste praksis og optimalt bruk av våre legemidler, sier Stenerud i pressemeldingen.

Lene og Catrine skal rapportere til den kommersielle lederen for helse, Preben Matre.

Ruben Helmersen Johansen har siden august i fjor vært ansatt som trainee i markedsavdelingen, og har nå fått fast stilling som salgs- og teknisk medarbeider. Han skal rapportere til den nye kommersielle lederen for genetikk, Thommy Holmvåg, og ha som sin primære oppgave å jobbe tett opp mot selskapets kunder i Sør-Norge for å sikre at de best mulig lykkes med sine rogninnlegg.