Fra venstre: Gaëtan Fabritius, Hege Gjesdal, Pål Herstad og Jon Arild Tørresdal
Fra venstre: Gaëtan Fabritius, Hege Gjesdal, Pål Herstad og Jon Arild Tørresdal

ScaleAQ signerer avtale med BiOceanOr

ScaleAQ inngår samarbeid for å tilby prediktive tjenester til oppdrettere, for å forbedre fiskevelferd og vekst.

Publisert

Det melder selskapene i en pressemelding.

I dag signerte ScaleAQ Software og BiOceanOr en samarbeidsavtale med mål om å utnytte prognoser for vannkvalitet til å forbedre fiskevelferd og vekst. Denne avtalen vil gi oppdrettere tilgang til enestående prognosekapasiteter og relaterte anbefalinger, basert på eksisterende digital infrastruktur og tilgjengelige data på anleggene, og fremheve mulige operasjonelle forbedringer.

- Vi startet diskusjoner med BiOceanOr våren 2023, og vi er veldig glade for å inngå dette samarbeidet i dag. Bransjen forventer innovative, handlingsrettede og brukervennlige digitale tjenester, og vi er trygge på at samarbeidet med BiOceanOr vil bidra til nettopp dette. Samarbeidet vil hente store synergier i ScaleAQs digitale infrastruktur og data, som benyttes av våre kunder i dag. Prediktive tjenester og oppløst oksygen er et svært relevant bruksområde for våre kunder, sa Jon Arild Tørresdal, CEO i ScaleAQ Software.

- Vi er svært stolte av å inngå denne samarbeidsavtalen med ScaleAQ. Vi ser det som en flott mulighet til å øke bevisstheten og bruken av vannkvalitetsrelaterte prognoser og anbefalinger blant oppdrettere i daglig drift, sa Gaëtan Fabritius, Chief Business Officer i BiOceanOr.