Totalteq er godt i gang med leveransene av utstyr til InnovaNor, SalMars nye prosesseringsanlegg på Senja. Fotoillustrasjon: SalMar.
Totalteq er godt i gang med leveransene av utstyr til InnovaNor, SalMars nye prosesseringsanlegg på Senja. Fotoillustrasjon: SalMar.

- Vi har begynt leveransene til InnovaNor-prosjektet

Totalteq har totalteknisk leveranse for SalMars nye prosesseringsanlegg InnovaNor. – Det er et meget interessant og krevende prosjekt, forteller prosjektsjef Terje Johansen.  

Publisert Sist oppdatert

Det nye lakseslakteriet og prosesseringsanlegget InnovaNor bygges i disse dager på Senja. Anlegget til oppdrettskonsernet SalMar blir Nord-Norges største og mest moderne lakseslakteri og har det aller nyeste av teknologi og produksjonsutstyr. Anlegget vil ha en kapasitet på rundt 70 000 tonn laks, og selskapet investerer totalt over en milliard kroner i det avanserte anlegget som ligger i Klubben næringspark på Senja. 

Anlegget vil genrere cirka 100 arbeidsplasser ved oppstart, og forarbeidet startet senhøsten 2018 og byggingen sommeren 2019. 

- Totalteq leverer total teknisk installasjon av InnovaNor, opplyser prosjektsjef Terje Johansen i Totalteq til Kyst.no. 

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.
Min side

Kjøp abonnement i vår nettbutikk her

Nettbutikk