Helene Ziv-Douki inntar rollen umiddelbart. Foto: Cargill
Helene Ziv-Douki inntar rollen umiddelbart. Foto: Cargill

Hun er ny global leder for Cargill Aqua Nutrition

Helene Ziv-Douki utnevnes som ny global leder for Cargills Aqua Nutrition-virksomhet. Hun inntar rollen umiddelbart. Helene Ziv-Douki begynte i Cargill i 2003 og etterfølger Pilar Cruz, som nylig ble forfremmet til Chief Sustainability Officer i Cargills øverste toppledelse, en helt ny rolle i selskapet.

Publisert

- Helenes mangeårige suksess som leder reflekterer hennes unike evne til å skape mangfoldige, flerkulturelle og talentfulle team, noe hun har gjort gjennom hele den 20 år lange karrieren, i tillegg til å kombinere kundefokus med en grunnleggende lidenskap for kunnskap og innovasjon, sier Ruth Kimmelshue, Cargills globale leder for dyrefôr og helse og tillegger:
- Hun tar også med seg en unik lidenskap for bærekraft og akvakultur innen sjømatindustrien. Med sine unike evner og perspektiver bidrar hun til å videreutvikle vårt ernæringsteam innen havbruk med fokus på å oppnå ambisiøse forretningsmål og levere det beste for kundene våre.

- En drøm i oppfyllelse

Helene Ziv-Douki ble med i teamet for helse og dyreernæring i 2017 med ansvar for ernæring og risikostyring innen fôr til oppdrett og havbruk, hvor hun utviklet sin unike lidenskap for havbruksnæringen. Det var i denne rollen Helene samhandlet tett med Cargills fôrteam i hele verden, noe som ga en dypere og bredere forståelse for virksomheten. Hun var med på å utvikle innovative løsninger til Cargills kunder innen fôr og havbruk, i tillegg til å være med på å skape et markedsledende samarbeid med insektsindustrien.

- Det er en drøm som går i oppfyllelse når jeg nå igjen blir en del av vårt verdensledende team innen utvikling og produksjon av fôr til havbruksnæringen, sier Helene Ziv-Douki og følger opp:

- Jeg gleder meg til å lede teamet inn i fremtiden med en ny og ambisiøs kurs for bærekraftig havbruk, noe som skal gi en positiv innvirkning på planeten vår, samtidig som vi leverer førsteklasses produkter til våre kunder. Jeg gleder meg til å tilbringe tid med kundene våre, identifisere hvordan vi best kan hjelpe dem og skape nye muligheter for suksess.

Cargill Aqua Nutrition er en av verdens største produsenter av fôr til havbruksnæringen, med spesialutviklet fôr til viktige arter som laks, reker, tilapia og andre marine arter i 20 land. Virksomheten opererer 40 anlegg - hvorav 19 er dedikert til fôr til havbruksnæringen - over hele verden.