Columbi Salmon har ansatt Hanne Ratvik Morkemo sm ny kvalitetssjef. Foto: privat.

Ny kvalitetssjef i Columbi Salmon - Går fra oppdrett i sjø til land

Hanne Ratvik Morkemo er ansatt som ny kvalitetssjef i Columbi Salmon og startet i sin ny jobb 1. september. 

Publisert Sist oppdatert

Columbi Salmon har ansatt Hanne Ratvik Morkemo som kvalitetssjef i selskapet. Hun har en mastergrad i akvakultur og kvalitet og har tidligere jobbet tre og et halvt år som kvalitetsjef og HMS-ansvarlig i Norway Royal Salmon (NRS), der hun hadde hovedansvar for utvikling og oppfølging av kvalitet/HMS system. 

Hun har også jobbet nær fem år i Mowi (tidligere Marine Harvest) som kvalitetssjef, der ansvarsområder i Marine Harvest Markets var oppfølging og informasjon til kunder, oppfølging av kundespesifikasjoner og myndighetskrav blant annet. 

Hun har også jobbet for Reinertsen og Lerøy Hydrotech.

Lang fartstid

Hanne Morkemo slutter seg til Columbi Salmon som leder for kvalitet og helse, sikkerhet og miljø (HMS), og bringer dyp erfaring og kompetanse fra oppdrettsnæringen, melder selskapet i en pressemelding.

- Jeg er glad for å ha blitt en del av et så flott team, og jeg gleder meg til å bygge fremtiden for lakseoppdrett på land i Europa. Jeg har tilbrakt mesteparten av mitt yrkesaktive liv i sjømatindustrien, og jeg har aldri vært så spent på et prosjekt og teamet bak det, sier Morkemo. 

Anders Hagen, administrerende direktør i Columbi Salmon sier de ønsker Hanne velkommen og påpeker hun har stor erfaring når det gjelder kvalitet innenfor lakseoppdrett og HMS.

- Morkemo er et uvurderlig tillegg til teamet vårt, og vil bidra til å drive utviklingen av vårt landbaserte anlegg med et forbedret miljøavtrykk, sier han videre.