Steinar Fossen (til høyre) og Terje Andreassen er nå begge inne i SkaMik, henholdsvis som ny utviklingssjef og daglig leder. Foto: SkaMik

SkaMik med ny utviklingssjef og daglig leder

– SkaMik har vært både ledende og innovativ innenfor mekanisk avlusing. Nå er organisasjonen ytterligere forsterket i form av utviklingsressurser og også større satsning på service og ettermarked, sier Terje Andreassen. I tillegg å være daglig leder i Moen Marin, har Andreassen også gått inn i rollen som daglig leder av SkaMik.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

SkaMik melder om ny utviklingssjef og styrking av flere andre ledd i organisasjonen i en pressemelding .Et vesentlig element i satsingen på mekanisk avlusing er tilsettelse av Steinar Fossen (48) som ny utviklingssjef. Fossen har relevant erfaring, blant annet fra Kongsberg Maritime og deltakelse i flere teknologi- og utviklingsprosjekt.

Fossen skal bidra til å optimalisere de sterke og fleksible sidene ved SkaMik. Hovedfokus vil være forbedringer og videre teknologiutvikling. Konkret vil selskapet styrke seg ytterligere innen områder som automatikk, opplæring og service. Videre vil selskapet tilby utleie av SkaMik-operatører for å sikre lokalt tilpasset og optimal drift av anlegget.

– SkaMik tar mål av seg både å være et oppdatert verktøy og en servicepartner i den framtidige løsningen av luseutfordringen, sier utviklingssjef Fossen.

Han vil ha base i tilknytning til Moen Marin sin avdeling i Trondheim, men blir meget «utegående» for å være i takt med ønsker og utfordringer fra kunder og brukere.

Oppgradert produksjonsmiljø

Også SkaMiks produksjonsvirksomhet på Namdalskysten oppgraderes i høst for å ivareta forsterket utvikling og samarbeid med aktører i havbruksindustrien.

– Skamik skal samarbeide med flere ledende teknologimiljø med tanke på videre utvikling av ulike element og egenskaper. Målet er å gi eksisterende og nye brukere i inn- og utland et stadig bedre verktøy i hverdagen for å holde parasitten på lavest mulig nivå. Dette vil være en kontinuerlig prosess i samarbeid med våre kunder og øvrige samarbeidspartnere, sier ny daglig leder Terje Andreassen.