Sjur Godø er ny teknisk sjef i FLS. Foto: Privat.

FLS har ansatt ny teknisk sjef

FLS er i vekst og utvider ledergruppen med teknisk sjef for å styrke arbeidet med kjernevirksomheten. 

Publisert Sist oppdatert

Sjur Godø startet 1. juni, og skal jobbe fra selskapet hovedkontor på Frei.  

- FLS er inne i en periode med høy aktivitet og mange viktige prosjekter, og flere nye er på gang. Vi ønsker å utvikle virksomheten videre, blant annet gjennom fokus på innovasjon, produktutvikling og produksjon Det blir hovedoppgaven for vår nye tekniske sjef, sier administrerende direktør Lars Georg Backer.

Sjur Godø (34) kommer fra jobben som produksjonssjef i MacGregor, avdeling Tripler, hvor han jobbet med å lede produksjonen av løfteutstyr for fiskeri og forskningsflåten.

- Jeg ser frem til å jobbe for et spennende selskap som FLS med produksjon og produktutvikling Målet er å ta vare på det gode utviklingsmiljøet. samt sikre gode innovasjon og produksjonsprosesser. Med Sjur har vi fått en løsningsorienter person med tung faglig kompetanse og erfaring som vil være viktig for selskapets videre utvikling, sier han.

Av tidligere erfaring har Godø blant annet arbeidet for DNV med hydrodynamikk og strukturelle beregninger samt hos North West Solutions med mekanisk design. Han har sivilingeniørutdannelse innen Marin Teknikk, ved NTNU i Trondheim.