Tor André Kandal og Lars Jan Thorsen er ansatt som som salgsansvarlige for Sør-, Vest- og Midt- Norge for Mørenot Aquaculture. Foto: Mørenot Aquaculture.

Mørenot Aquaculture styrker salgsteamet

Mørenot er inne i en ekspansiv fase, og ser store muligheter for videre vekst og utvikling. Da trengs det flere nye koster inn som skal være med å bidra til et kraftig løft, melder selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Mørenot Aquaculture har cirka 280 ansatte og en omsetning på 450 millioner kroner. Mørenot Aquaculture, er et selskap i Mørenot-gruppen, og er utstyrsleverandør til oppdrettsnæringen. Tidligere i år gikk FSN Capital inn på eiersiden til Mørenot, og sammen med de øvrige eierne skal de styrke selskapets posisjon videre.

To nye i teamet

Tor André Kandal og Lars Jan Thorsen starter som salgsansvarlige for Sør-, Vest- og Midt- Norge. De kommer begge fra lignende stillinger, og har jobbet inn imot oppdrettsnæringen i mange år. De kjenner produktene, kundegruppen og markedet svært godt. Dette vil helt klart være en stor fordel både for dem, og kundene de skal møte, opplyser selskapet i en pressemelding.

Kontorsted for stillingene vil være i Måløy og Ålesund, og de vil sammen ha ansvaret for oppfølging av Mørenot Aquacuture sine kunder fra Rørvik i Midt-Norge til Farsund i Sør-Norge.

- Mørenot Aquaculture ser på Tor André og Lars Jan som et verdifullt tilskudd i et voksende team. Vi vil nå bli bedre rustet til å møte kundenes forventninger til oppfølging av våre produkter og tjenester i tiden fremover, sier salgsdirektør Kenneth Brandal.