Roger Fredriksen, daglig leder i Fredikstad Seafoods, forteller at de har fått godkjenning til slakteriet og at de allerede er i gang med å slakte fisken sin. Foto: Fredrikstad Seafoods
Roger Fredriksen, daglig leder i Fredikstad Seafoods, forteller at de har fått godkjenning til slakteriet og at de allerede er i gang med å slakte fisken sin. Foto: Fredrikstad Seafoods

I gang med slakting hos Fredrikstad Seafoods

Fredrikstad Seafoods er i full gang med å slakte fisken sin, og selskapet justerer nå opp volumet uke for uke.

Publisert

Mye har skjedd hos oppdrettsselskapet i plankebyen dette halvåret. I tillegg til å sette ut den siste smolten i Modul 2, har selskapet arbeidet med å få slakteriet klargjort. 

Da Kyst.no besøkte Fredrikstad Seafoods tidlig i mars, fortalte konserndirektør i Nordic Aquafarms, Bernt-Olav Røttingsnes, at slakteriet ikke var klart og at de også må få en godkjenning av Mattilsynet. Nå har selskapet fått tommelen opp.

- Vi fikk godkjenningen som forventet, og er allerede i gang med å slakte, forteller daglig leder i selskapet Roger Fredriksen til Kyst.no.

Bli abonnent hos Kyst.no

For å få tilgang til dette innholdet trenger du et abonnement med Kyst.no Pluss-saker inkludert.

Bli abonnent og les denne og mange andre pluss-saker.

Kyst.no Pluss Personlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

199,-

per måned

KJØP

Kyst.no Pluss Årlig

Du får: Kyst.no Pluss-saker

2189,-

per år

KJØP

Kyst.no Pluss bedrift

Administrer flere abonnement på ett sted og betal med faktura.

2189,-

per år

KJØP