Frode Reppe. Foto: NSL.

- Klargjør historiens beste Sjømatdager

Frode Reppe, fagsjef for Kommunikasjon og næringspolitikk i NSL forteller det ventes å nå taket i antall deltakere på Sjømatdagene om en måned, og det er ikke uten grunn. – Vi har fått på plass kanskje det beste programmet i historien, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Reppe mener klart at det sjømatpolitiske valgåret starter på konferansen, som allerede har 300 påmeldte, og røper at de siste dagers hendelser aktualiserer Ragnar Nystøyl sin nyttårstale mer enn noen gang.

- Og det faktum at Fiskeriministeren ikke vil komme med en tittel på sitt foredrag gjør at forventningene blir litt høyere enn normalt, med tanke på den kommende Stortingsmeldingen. At samtlige Fiskeripolitiske talsmenn på Stortinget også er til stede vil gjøre den politiske debatten ekstra interessant, og ikke minst forpliktende i et valgår, legger Reppe til.

Han påpeker at konferansen lenge har vært sjømatnæringens viktigste møteplass.

- Og 2017-utgaven er ikke noe unntak i så måte. For de fleste starter fortsatt Sjømatdagene 17. januar, men for stadig flere starter dagene allerede på mandag den 16, forteller han.

Reppe sier at nær 100 deltagere har booket seg inn på hotellet på Hell fra mandag, for å gjennomføre ulike møteaktiviteter.

- Noe av årsaken er selvfølgelig Tritons debatt på mandag ettermiddag, men dette er neppe hele forklaringen, sier han fornøyd.

Programmet finner du her

Erik Sterud og Frode Reppe i diskusjon under sjømatdagene i 2015. Foto: Øyvind Røen.