Pål Korneliussen er blitt ny Norge-ansvarlig for Garware. Foto: Privat.

Pål Korneliussen har fått ny jobb

Tidligere IntraFish-sjef Pål Korneliussen (55) tar over ansvaret for det norske markedet for indiske Garware Technical Fibres. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Vi er svært stolte av å ha fått Pål med på laget. Norge er et veldig viktig marked for oss, og med sitt store kontaktnett og lange erfaring fra bransjen er han rette mann for oss framover, sier Kanwal Malik, Europa-ansvarlig for Garware.

- I samarbeid med vår partner Selstad skal Pål videreutvikle det norske akvakulturmarkedet for våre produkter. Han vil også håndtere endel kunder utenfor Norge og noen andre bransjer der vi har produkter. 

Les også: Her sys kjempenøtene til Havfarmen sammen

Produserer en rekke produkter

Garware er verden største produsent av oppdrettsnøter og lager i dag notposer, tau og luseskjørt til mange av verdens store oppdrettere. I tillegg lager selskapet mange typer tau, fortøyninger, garn, trål, snurpenøter, etc. på sine to fabrikker i India. Garware produserer også en rekke produkter til bruk i andre industrier og markeder for eksempel fotballmål og tennisnett, beskyttelsesnett til landbruket, telt til det indiske forsvaret og mye annet. 

- Jeg er veldig fornøyd med denne stillingen. Etter 18 år i IntraFish og NHST hadde jeg ikke tenkt å begynne i en stor organisasjon igjen, men dette kunne jeg ikke si nei til. Garware er veldig dyktige og de klarer å kombinere det teknisk avanserte med det praktiske. De har en stor forskningsavdeling som tar næringens utfordringer på alvor og de melder inn patenter på løpende bånd. Det er rett og slett imponerende hva de har fått til. I tillegg er de veldig hyggelige folk å jobbe med. Alt i alt en veldig god match, sier Pål.

Selskapet er børsnotert i India og har en omsetning på cirka 1,3 milliarder kroner. Garware sine produkter selges i dag i 76 land over hele verden.