Nina Stangeland starter i sin nye rolle i Grieg Seafood i september.

Blir ny strategidirektør i Grieg Seafood

Nina Stangeland skal lede utviklingen av Grieg Seafoods bedriftsstrategi, der fokuset vil være vekst på tvers av alle regioner, land og segmenter .

Publisert

Siden 2019 har Stangeland vært administrerende direktør for NCE Seafood Innovation cluster. Hun er et erfarent styremedlem og har hatt ulike roller i selskaper som Bergen Group, Sparebanken Vest og Bridgehead.

- Jeg er glad for å ønske Nina Stangeland velkommen til vårt team. Med Ninas omfattende og mangfoldige erfaring fra havbruksnæringen, kunne vi ikke ha funnet en bedre person til å fremme vår bedriftsstrategi og utnytte strategiske muligheter i våre regioner og markeder, sier Andreas Kvame, administrerende direktør i Grieg Seafood ASA.

Les også: Biologisk trøbbel for Grieg Seafood i første kvartal

Starter i september

Stangeland har en Master i økonomi fra Universitetet i Oslo og Universitetet i Cape Town, med tilleggsutdanning fra Norges Handelshøyskole og Handelshøyskolen.

- For meg er dette en mulighet til å kombinere min lidenskap for denne bransjen med min erfaring og kompetanse innen strategi og forretningsutvikling. Jeg ser virkelig frem til å bli med på Grieg Seafood-teamet og ta del i deres spennende reise, sier Nina Stangeland.

Stangeland blir medlem av Grieg Seafoods konsernledelse. Hun begynner i sin nye rolle 1. september 2023.