Kim Rune Bøe blir logistikksjef i NTS. Foto: NTS
Kim Rune Bøe blir logistikksjef i NTS. Foto: NTS

Kim Rune Bøe blir logistikksjef i NTS

NTS forsterker fokuset på innovative logistikkløsninger. Kim Rune Bøe blir logistikksjef.

Publisert

Havbrukskonsernet har etter fusjonen med Frøy Gruppen en flåte bestående av om lag 80 servicefartøyer, brønnbåter, stykkgods- og fôrfartøyer som operer langs det meste av Norskekysten. Med flåteutvidelsen gjør NTS nå innovative logistikkløsninger til et satsingsområde, skriver selskapet i en pressemelding.

Allsidig erfaring

Konsernets kompetanseorganisasjon NTS Management formaliserer nå et eget logistikkteam som får overordnet ansvar for å koordinere og utvikle konsernets samlede logistikkressurser. Kim Rune Bøe (32) skal lede teamet. Bøe er utdannet kaptein og har allsidig erfaring fra både offshore, brønnbåt, fôrfrakt og stykkgods. De siste årene har han jobbet med utviklingsprosjekter innenfor flere av NTS virksomhetsområder.

Daglig leder Tove Torstad i NTS Management. Foto: NTS
Daglig leder Tove Torstad i NTS Management. Foto: NTS

- Vi tar nå fatt på arbeidet med hvordan NTS skal utnytte sine økte logistikkressurser for å sikre kundene enda bedre og mer effektive tjenester, spesielt knyttet til flåten av store fartøyer innen brønnbåt-, fôr- og stykkgodssegmentene, sier Bøe.

Nest største brønnbåtaktør

Logistikksjefen vil til daglig ha sin arbeidsplass ved NTS’ hovedkontor i den blå innovasjons- og kompetanseklyngen InnovArena i Rørvik. I tillegg består logistikkteamet foreløpig av Harald Johannessen ved NTS’ avdeling i Sør-Kjosen i Troms og Halvard Valø. Sistnevnte har i likhet med Bøe kontor i Rørvik. 

- Teamet vil også ta i bruk den omfattende logistikkompetansen og nettverket som konsernet besitter langs hele kysten fra Finnmark til Vestlandet – og hvor vi til enhver tid har båter i fart, sier daglig leder Tove Torstad i NTS Management.

Etter fusjonen er NTS verdens nest største brønnbåtaktør og ledende på en rekke servicetjenester til havbruksnæringen. 

- Sammen med flåten av fôr- og stykkgodsfartøyer gir dette et arsenal av muligheter til å skape fleksible og effektive løsninger tilpasset kunder langs hele Norskekysten, sier Kim Rune Bøe.