Joar Gjerde er utnevnt til viseadministrerende direktør i Intership AS. Foto: Intership

Joar Gjerde utnevnt til viseadministrerende direktør i Intership

Det Hareid-baserte brønnbåtrederiet Intership har utnevnt Joar Gjerde til viseadministrerende direktør. Joar har vært markedssjef i Intership siden mars 2021.

Publisert Sist oppdatert

Joar har tidligere vært salgssjef hos både Ulstein Verft og ABB Marine, i tillegg til fire år som daglig leder i Frøy Vest, før han ble ansatt som markedssjef i Intership.

- Vi er glade for at Joar tar denne utfordringen, i tillegg til sin stilling som markedssjef, som han har innehatt siden mars 2021. Joar vil med sin erfaring og energi styrke ledelsen av selskapet, sier administrerende direktør Ole Peter Brandal i en pressemelding. 

Stillingsendringen blir gjort som en del av satsingen til Intership. Selskapet har etablert seg med brønnbåter i alle de store lakseproduserende markedene, og har ambisjoner om å vokse videre i hvert av dem.

- Jeg er stolt og ydmyk av å få denne tilliten og ser frem til å bidra til ytterligere vekst i et spennende og fremoverlent selskap med høy kompetanse og mange gode medarbeidere, sier han. 

Intership ble etablert i 2014 og har teknologi for bærekraftig håndtering, behandling og transport av fisk.

Intership har to brønnbåter under bygging, og vil etter overtakelsen øke den totale flåtekapasiteten til nesten 16,000 m3 fordelt på ni brønnbåter. Fartøyene opererer i Norge, Chile, Skottland, Island og på både øst- og vestkysten av Canada.