Foto: Maritime House.

Maritime House har kjøpt T. Malo Transport

Kristiansundbedriften Maritime House vil øke fotfestet i havbruksnæringen, og kjøper derfor selskapet T. Malo Transport. De har tidligere også investert i brønnbåten Reflex.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Maritime House skriver i en pressemelding at de kjøper opp T. Malo Transport på grunn av en stor tro på synergieffekter mellom nisjetransport på land og på sjø.

- Våre lastebiler har avansert utstyr, og alle vogntogene er godkjent av Mattilsynet. Derfor vil vi også fortsette med kjøp/ salg av villfanget leppefisk fra Sør-Norge, samt transport av annen type levende fisk med lastebil. Det er et sterkt fokus i selskapet og våre ansatte med gode rutiner og kvalitetssikring av operasjoner på sjø og land, skriver de i meldingen.

- Vi viderefører selskapet som er Norges eldste for transport av levendefisk på vei. Og vi styrer nå en flåte bestående av 6 moderne vogntog og 1 brønnbåt for frakt av levendefisk, sier daglig leder, Yngve Nordhaug i meldingen.

Malo Transport, under tidligere ledelse av Terje Malo, har en solid og lang historikk i bransjen med transport av levendefisk.

- Den gode driften og merkenavnet skal vi nå forvalte og bygge videre på, skriver Maritime House.