Thomas Myrvold tar over roret i Mørenot Aquaculture. Foto: Mørenot

Ny administrerende direktør i Mørenot Aquaculture

Thomas Myrvold er ansatt som ny administrerende direktør i Mørenot Aquaculture AS. Myrvold kommer fra stillingen som Global Director Rig Solutions i Schlumberger / Cameron. Han tiltrer rollen 1. juni 2022

Publisert Sist oppdatert

Det skriver selskapet i en pressemelding onsdag.

Myrvold sier at etter mer enn 20 år innen leverandørindustrien til offshore oljeservice er han mer enn klar for å ta fatt på nye arbeidsoppgaver.

- Mørenot representerer en sterk merkevare, og jeg gleder meg til å bli kjent med menneskene og produktene. Jeg har et brennende engasjement for å sikre kundetilfredshet, innovative digitale løsninger, en fremoverlent organisasjon og optimalisert produktkvalitet.

Konsernsjef Arne Birkeland  sier Myrvold har bred erfaring med å lede virksomheter som tilbyr både løsninger og service inn mot et globalt marked.  Han har også god bakgrunn
fra digitalisering og bærekraft.

- I tillegg har Thomas lang og bred erfaring med kunder fra alle verdenshjørner og jobbet flere år i utlandet.  Samlet sett gjør det oss trygg på at Thomas Myrvold kommer til å være en flott leder for en spennende tid i Aqua-divisjonen fremover.