Ulrik Ulriksen går inn i styret i Nagelld. Foto: Nagelld.

Ulrik Ulriksen inn i styret i Nagelld

Ulrik Ulriksen er forretningsutvikler (CBDO) i Steen-Hansen, og tidligere COO i Pinovo og R&D Manager hos utstyrsleverandøren Ocea, -nå en del av Steinsvik gruppen. Nå går han inn i styret i Nagelld.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Nagelld skriver i en pressemelding at de topper laget med strategi- og havbrukseksperten Ulrik Ulriksen. Fra tidligere sitter havbruksprofilen Hans Runshaug og siviløkonom Jan-Olav Strand som eksterne medlemmer i styret.

- Nagelld har de siste årene hatt fokus på å styrke organisasjonen, optimalisere driften og å posisjonere oss mot en dynamisk havbruksnæring. Parallelt har vi fått et godt fotfeste innen maritime virksomheter og annen industri, og vi diskuterer fortløpende med partnere og interessenter som kan bidra til å løfte Nagelld til neste nivå. Vårt fokus på kunnskap om havbruksnæringen -  både teknisk og kommersielt - viser seg å være rett vei å gå, skriver de i meldingen.

- Med Ulrik om bord tar vi nye, positive steg i utviklingen av Nagelld.  Vi ønsker å gjøre visualisering, animasjon og Virtual Reality/Augmented Reality nyttig, relevant og essensielt for stadig flere bedrifter i denne næringen. Vår ambisjon er todelt; å utvikle Nagelld til en ledende visualiseringsbedrift og å være en samarbeidspartner som ikke bare leverer visualiseringstjenester av høy kvalitet, men som også bidrar som strategisk partner, rådgiver, nettverksbygger og formidler. Og Ulrik blir en viktig brikke i dette arbeidet, sier Jan-Olav Strand – styreleder i Nagelld i meldingen.

Ulrik Ulriksen har vært sentral i utviklingen av produkter som FeedStation, Thermolicer og den nye produktserien fra Steen-Hansen.

- Jeg trengte ikke lang betekningstid da jeg ble forespurt om å bli en del av Nagelld styret. Visualiseringsbransjen fascinerer meg. Og Nagellds fokus og profil er et friskt pust i denne bransjen. Jeg ser for meg at vi vil komme med en rekke nye produkter og tjenester i årene som kommer for å gjøre visualiseringstjenester enda mer relevant for havbruk og maritime næringer, kanskje spesielt med tanke på utviklingen innen digitalisering og AI (kunstig intelligens). Nagelld har en teknisk og kommersiell kompetanse som appellerer sterkt til meg og jeg ser virkelig frem til å kunne bidra fremover, sier Ulrik Ulriksen i pressemeldingen.