Nomapro var tilstede under en av Tyrkias største akvakulturmesser, Future Fish Eurasia.
Nomapro var tilstede under en av Tyrkias største akvakulturmesser, Future Fish Eurasia.

Nomapro inngår avtale om distribusjon i middelhavsområdet

Nomapro meldet at de har signert en avtale med det tyrkiske selskapet Octo Aqua om distribusjon av produkter til sentrale deler av middelhavsområdet.

Publisert Sist oppdatert

- Sjømat- og havbruksnæringen er i sterk vekst og vi tar nå en posisjon i et marked som har stort potensial, skriver selskapet i en pressemelding.

Spennende tider i vente

Avtalen kom på plass under en av Tyrkias største akvakulturmesser, Future Fish Eurasia. Nomapro var tilstede med flere produkter som fikk mye oppmerksomhet. Flere forespørsler og bestillinger er allerede lagt inn og selskapet sier det forventes at mellom 10-20 nanoICE-produkter vil bli levert det første året.

- Vi har jobbet hardt for å få avtalen på plass, og vi er veldig glade for at vi nå har en avtale som begge parter er fornøyd med, sier administrerende direktør Asbjørn Tøssebro.

Områdene som omfattes av avtalen for distribusjon er de omkringliggende landene rundt Middelhavsterritoriet, Svartehavsterritoriet, Det Kaspiske hav og Midtøsten-territoriet.

- Vi ser frem til et spennende år med fremveksten av nye og spennende muligheter for vekst og utvikling av produkter for en bransje som er opptatt av kvalitet, bærekraft og innovasjon, forteller Tøssebro.

Produktene

Nomapro er også distributør av ROV-er fra Mariscope, og kan kombinere et utvalg av undervannsfartøy med mange av de andre produktene som kameraer, lys og teknologi for å jobbe med deler av havbruksnæringen.

- Gode kjøleløsninger for industrien både i Tyrkia og omkringliggende områder er etterspurt, avslutter selskapet.