Atle Jacobsen er ny salgsdirektør (CCO) i Nordic Halibut. Foto: Nordic Halibut.
Atle Jacobsen er ny salgsdirektør (CCO) i Nordic Halibut. Foto: Nordic Halibut.

Ny CCO i Nordic Halibut

Atle Jacobsen startet i dag som salgsdirektør i Nordic Halibut og vil være ansvarlig for all markedsaktivitet. 

Publisert Sist oppdatert

Kveiteprodusenten Nordic Halibut AS har ansatt Atle Jacobsen som salgsdirektør og opplyser i en pressemelding at stillingen vil bli inkludert i selskapets konsernledelse.

Jacobsen har en bachelorgrad i økonomi fra University of Strathclyde og Handelshøyskolen BI.

Han har mer enn 20 års erfaring fra direktørroller innen salg og markedsføring i forskjellige selskaper som Tine SA, GC Rieber, PepsiCo og Procter & Gamble. I løpet av de siste tre årene jobbet han som EVP for Tine International hvor han var ansvarlig for å utvikle Tines globale produktportefølje og markedsposisjon.

- Jeg er veldig fornøyd med at vi utvider lederteamet vårt i Nordic Halibut, og er trygg på at Atle vil vise seg å være en utmerket ressurs når vi jobber med å levere på vår ambisiøse vekstplan og kommersielle strategi for å utvide produktporteføljen vår, sier administrerende direktør Edvard Henden i en pressemelding..

Som salgsdirektør eller COO (Chief Commercial Officer) vil Jacobsen være ansvarlig for all markedsaktivitet, inkludert utvikling og kommersialisering av fremtidige produkter for nye markeder og segmenter.

Oslo Børs opplyste for to uker siden at Nordic Halibut ble tatt opp til handel på Euronext Growth. I en pressemelding opplyser Nordic Halibut at de har hentet inn 115 millioner kroner i ny kapital som delfinansierer selskapets vekstplaner. 

Oppdrettsselskapet hadde sin første noteringsdag på Oslo Børs Euronext Growth mandag 26. april. Les mer om hvordan det gikk første uken på børsen her.