Therese Log Bergjord er ny administrerende direktør i Skretting Global Salmon og Fish Feed Sør-Europa. Foto: Skretting

Log Bergjord utnevnt til ny administrerende direktør i Skretting Global Salmon

Nutreco har utnevnt Therese Log Bergjord som ny administrerende direktør i Skretting Global Salmon og Fish Feed Sør-Europa. Hun vil overta denne stillingen etter Steven Rafferty, som gikk av tidligere i år.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Log Bergjord er for tiden nordisk administrerende direktør i Compass Group, og vil starte i sin nye stilling fra 1. november 2017. Som en del av stillingen vil Log Bergjord også bli med i Nutrecos hovedstyre. Hun skal ha base i Stavanger og rapportere til Knut Nesse, konsernsjef i Nutreco, melder selskapet i en pressemelding.

De opplyser at hun har bakgrunn fra økonomi og bedriftsøkonomi. Etter å ha vært opptrådt som kommersiell visepresident for Pan Fish, og global salgsdirektør for Skretting, har hun betydelig kompetanse fra akvakultursektoren. Hun var også medlem av styret i SalMar, en stilling hun nå skal tre tilbake fra.

- Jeg er veldig spent på å vende tilbake til Skretting i denne nye stillingen. Akvakultur er en dynamisk og blomstrende industri, og jeg ser frem til å bidra til videre vekst av Skretting som en global leder innen innovative og bærekraftige næringsløsninger, sier Log Bergjord.

Om Nutreco:

  • Nutreco er et globalt selskap innen dyreernæring og fiskefôr. Nutrecos avanserte fôringsløsninger er opprinnelsen til mat for millioner av forbrukere over hele verden.
  • Nutreco sysselsetter over 12.000 mennesker i 32 land med et nettoomsalg på 5,6 milliarder euro i 2016.
  • De to globale selskapsmerkene, Skretting (fiskefôr) og Trouw Nutrition (dyreernæring), har salg i over 90 land.
  • Selskapet er et heleid datterselskap av SHV Holdings N.V., et familieeid multinasjonalt selskap, med et nettoomsalg på 18,6 milliarder euro i 2016.