Katrine Ryvold Bakkemo har doktorgrad innen fiskesykdom og har tidligere jobbet hos Pharmaq, Nofima og Tromsø havbruksstasjon. Foto: Skretting.

Nye ansatte i Skrettings settefisk-team

Kathrine Ryvold Bakkemo og Anders Bjørkli er de siste tilskuddene til Skrettings settefisk-team. -Økningen av landbasert produksjon gjør at Skretting satser ytterligere på fôr og tilpassede fôranbefalinger for produksjon av yngel og smolt, skriver selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Katrine Bakkemos erfaring fra havbruksnæringen og hennes kunnskap om marinbiologi og akvakultur er verdifull for settefiskproduksjonen. Anders Bjørklis erfaring fra drift av settefiskanlegg som røkter, driftsleder og laborant, kobler kunnskap og håndverk sammen på en god måte, skriver selskapet til kyst.no.

Anders Bjørkli har de siste årene jobbet som laborant hos VESO Vikan og har fagbrev i akvakultur og erfaring som både røkter og driftsleder. Foto: Skretting.

Katrine Ryvold Bakkemo har doktorgrad innen fiskesykdom og har tidligere jobbet hos Pharmaq, Nofima og Tromsø havbruksstasjon.

Anders Bjørkli har de siste årene jobbet som laborant hos VESO Vikan og har fagbrev i akvakultur og erfaring som både røkter og driftsleder.

Landbasert produksjon endrer seg

I 2016 har Skrettings team innen settefisk/landbasert også fått med seg veterinær Johan Rennemo, Marita Sirevåg og Siri Tømmerås på laget.

— Vi ser at næringen er i ferd med å endre seg, og vi får ny teknologi for å forlenge produksjonstiden og øke individstørrelsen på land. Vår førsteprioritet er et enda tettere samarbeid med våre kunder for å forstå de nye trendene og utvikle nye fôr-konsepter og fôranbefalinger. Teamet vi nå har på plass gjør oss rustet til å utvikle oss videre for å møte våre kunders forventninger, sier Pål-Arve Dypaune, salgssjef team settefisk/landbasert i Skretting.