Partnerplast har historisk vært store innen oppdrift, men da hovedsakelig innen seismikk, olje og gass, fornybar energi, og offshore-segmentet.

PartnerPlast blir Ovun

- Mye har endret seg siden starten på 90-tallet. Både hos oss og samarbeidspartnerne våre. Det er derfor naturlig å ta et steg videre. PartnerPlast endrer navn til Ovun.

Publisert

PartnerPlast startet opp på Åndalsnes for over 30 år siden. Nå mener selskapet de er sterkere enn noen gang.

- I starten var PartnerPlast en partner for kundene våre gjennom å produsere våre kunders produkter i plast. I dag gjør vi mye mer enn dette. Vi har etablert oss i mange markeder og behersker mange fagområder og produksjonsteknologier, skriver selskapet i en pressemelding.

Les også: Tar grep for å revitalisere oppdrettsbøyer

Flere selskaper har gjennom årene blitt fusjonert inn og integrert i PartnerPlast. Datterselskapene Molstad Modell og Form AS vil i første omgang endre navn til Ovun Innlandet AS, men også bli fusjonert inn i Ovun i løpet av den nærmeste tiden. 

- Dette gjør vi for å skape mest mulig effektivitet og enhetsfølelse – “One Company” – for alle våre interessenter, skriver de. 

Det nye navnet, Ovun skal representere  Over og under vann.  Selskapet skriver at selv om det er mye historie, tradisjoner og følelser rundt det opprinnelige navnet, er navneskiftet et valg de er svært fornøyd med.