Foto: PatoGen.

Fire nye ansatte i Patogen

PatoGen har styrket staben med fire nye ansettelser. 

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet melder i en pressemelding at de har ansatte fire nye i staben, derav to menn og to kvinner. 

Morten Lund har begynt som fagansvarlig på matfiskområdet i PatoGen. Morten er utdannet veterinær og har i tillegg nettopp avsluttet sin doktorgradsavhandling på Veterinærinstituttet med fokus på PRV.

Morten har tidligere arbeidet i operativ fiskehelsetjeneste. Stillingen skal sikre at PatoGen fortsatt ligger i front på forebyggede fiskehelse i matfiskanlegg.  

Fredrikke Nyberg begynner som kunderådgiver i PatoGen Nord i mai. Fredrikke har kombinert veterinærstudier med biologi og akvakulturstudier ved Nord Universitet.

Stillingen vil inngå i PatoGen sitt totale salgsteam og ha fokus på god oppfølging av kunder i Nordland, Troms og Finnmark. Arbeidssted er hos PatoGen Nord i Bodø.  

Ragnhild Bleken Rud begynner som forretningsutvikler i PatoGen 1. april. Ragnhild har solid erfaring fra tjenesteleveranser til norsk og internasjonal lakseoppdrett og har i perioder bodd i Chile.

Ragnhild vil inngå i PatoGen sitt forretningsutviklingsteam som har sterkt fokus på å legge til rette for bedre tjenester og produkter til produsenter av fisk.

Line Olaussen begynte som kvalitetsansvarlig i PatoGen i februar. Line er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har tidligere arbeidet som laboratorieleder ved Ringnes AS.

- PatoGen forsterker gjennom dette innsatsen på kvalitetsområdet slik at selskapets kjennemerke om grundige analyser og korrekte analysesvar ivaretas, melder de.