Mesterkokken Geir Skeie utenfor sin første Pink fish-restaurant i Bergen. Foto: Ole Andreas Drønen/Kyst.no.

Pink Fish snart på plass i Singapore, men i Bergen sliter de

Den sunne fast-food aktøren Pink Fish er snart på plass i nye lokaler i Singapore. Daglig leder Geir Skeie sier de forventer å dra inn mange kunder på sin nye avdeling.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet som har som mål å kunne tilby sunne, raske og gode laksemåltider er snart å finne i Singapore.

Pink Fish skal nemlig inn og bli en del av den nye avdelingen på Jewel Changi, som er blitt kåret til verdens beste flyplass seks år på rad.

Daglig leder Geir Skeie forteller til Kyst.no at restauranten nå nærmer seg ferdig.

Pink Fish kjeden utvides nå til Singapore, og Skeie sine ansatte skal servere bergenserne laks i mange ulike former. Sjømatkonseptet til Skeie er at Pink Fish skal servere rask fastfood som er sunn, men samtidig velsmakende. Foto: Pink Fish.

- Det er forventet 65 mill besøkende pr år til dette komplekset. Vi satser på å ha ca 200-250 gjester om dagen, forteller en entusiastisk Skeie.

Feit burger fremfor laks

Mesterkokken forteller at det desverre ikke har strømmet inn med kunder til restauranten deres i Bergen, som de åpnet 19. juli.

- Det går litt trått, vi har mye stamkunder og kunder som liker mat og konsept men vi mangler mengden av kunder, så det ser ut til att bergensere fortsatt ønsker feit burger og fries istedenfor en saftig og smakfull lakseburger, enda, sier han.

Skeie legger til at de nok må være enda dyktigere på markedsføringen deres og bli mer synlig.

Pink Fish er opptatt av at kundene er på farten, så det gjelder å være kjapp, effektiv, enkel og høy-teknologisk. De tar også miljøansvar, og all embalasje restauranten bruker er komposterbar, og plastikk er noe selskapet aldri har tatt i bruk.

Nå har Pink Fish også annonsert på sine sider at de i juni skal starte opp enda en ny restaurant, denne gang på Stavanger Lufthavn Sola.