Robert Johansen har lang erfaring i å jobbe med fisk. Nå er han ansatt som toppsjef i eksportselskapet Polar Quality.Foto: Iselin Øverbø.

Ny sjef i Polar Quality

Robert Johansen (34) fra Andøya er ansatt som ny direktør i eksportselskapet Polar Quality i Bodø. - Det var en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Polar Quality skriver i en pressemelding at de etter en god prosess med et godt utvalg i potensielle ledere, til slutt valgte Robert Johansen som ny direktør.

Daglig leder Ole Kristian Kjellbakk og nestleder Marit Sivertsen hadde i forrige uke sine siste arbeidsdager i selskapet. Foto: Therese Soltveit.

Han tar over stillingen til Ole Kristian Kjellbakk som sluttet 31.januar. Nestleder Marit Sivertsen har også hatt sin siste arbeidsdag i selskapet.

- Spennende tider i møte

Johansen har blant annet fem år som kvalitetssjef i Salmar bak seg, og i dag er han daglig leder i Hopen Fisk i Kabelvåg.

- Dette er kanskje en av Nord-Norges mest spennende jobber. Utviklingen går fort framover og jeg liker å jobbe med fisk. Har faktisk gjort det hele livet og helt siden jeg var liten gutt og skar torsketunger på kaia, sier Johansen, som er fornøyd med å ha fått jobben i Salten Aqua-gruppens salgsledd.

- Også Salten Aqua går svært spennende tider i møte, påpeker han.

Fornøyd

- Som styreleder i Polar Quality er jeg svært fornøyd med å kunne fortelle at vi denne uken har ansatt Robert Johansen fra Andøya som ny administrerende direktør i Polar Quality, sier administrerende direktør Geir Wenberg i Salten Aqua i pressemeldingen.

- Det var veldig mange sterke og kvalifiserte kandidater som søkte på stillingen.  Vi har hatt en intens, spennende og profesjonell prosess med de mest aktuelle søkerne i løpet av januar før vi landet på Robert som vi har sterk tro på er rett mann for å bidra til å utvikle selskapet.

Robert Johansen starter senest 1. mai.