Stian Olaisen Toft. (Foto er utvidet ved hjelp av KI)
Stian Olaisen Toft. (Foto er utvidet ved hjelp av KI)

Torghatten Aqua ansetter kvalitetsleder

Torghatten Aqua har ansatt Stian Olaisen som kvalitetsleder i konsernet. Stillinga er nyopprettet, og Olaisen tiltrer seinest 1. juli. 

Publisert

Den nye kvalitetslederen gleder seg til å ta fatt: 

- Generelt er alt som foregår på Toft, spennende. Jeg gleder meg til å få være den første kvalitetslederen i konsernet, sier han i en pressemelding.

Olaisen sier at han motiveres ekstra av å være med å utvikle et konsern som ønsker å bygge lokal aktivitet og skape flere lokale arbeidsplasser.

Stian Olaisen kommer fra stillingen som driftssjef i Torghatten Midt, avd. Nord. I årene 2017-2022 var han kvalitetssjef i Torghatten Trafikkselskap, og har fartstid til sjøs som navigatør på ferjer og hurtigbåter i selskapet. Han har også tatt et halvårskurs i revisjonsteknikk av kvalitetssystem. Det handler om planlegging, gjennomføring, avvikshåndtering og rapportering. Han har i tillegg tatt faget «Ulykkesgransking» ved Universitetet i Tromsø.

Stian er ifølge eget utsagn «øyværing» og godt kjent i området rundt Toft. Han er lokal hobbyfisker, men når det gjelder havbruk, har han litt å gå på, sier den nye kvalitetslederen i Torghatten Aqua.

Konsernsjef Øyvind Løvdahl er svært fornøyd med å få på plass en så kompetent kvalitetsleder: 

- Stian har flere års erfaring som kvalitetsleder, og også erfaring som driftssjef i Torghatten-konsernet. De er gode på kvalitetsarbeid, og erfaringen derfra blir nyttig i den nye jobben. Jeg kjenner Stian Olaisen fra tidligere, og vet hva han står for. Det er i tillegg en fordel at han har lokal tilhørighet, og er skikkelig motivert for jobben, slår Løvdahl fast.