Caroline Faune er ny i Previwo.
Caroline Faune er ny i Previwo.

Ny direktør for markedsutvikling i Previwo

Carolina Faune er basert i Bergen og vil lede Previwos ekspansjon til nye markeder, samt arbeide for å styrke samarbeidet med kunder og andre viktige samarbeidspartnere i Norge og andre eksisterende markeder, skriver selskapet.

Publisert Sist oppdatert

Carolina er veterinær med en MBA fra Universidad Austral de Chile og har mer enn 20 års erfaring fra havbruksindustrien. Før hun begynte i Previwo, hadde Carolina stillingen som Global Market Development Leader i Benchmark Animal Health.

- Carolina har solid forståelse av og strategisk perspektiv på den globale akvakulturindustrien, og har tidligere hatt sentrale roller i Novartis og Elanco, skriver selskapet.

Carolina sier hun er glad for muligheten til å bli med i Previwo, og er allerede imponert over Previwos team i Norge.

- Som veterinær brenner jeg for å finne innovative metoder til å forbedre helsen til fiskepopulasjonene våre, noe som er selve kjernen i Previwo. Målrettet arbeid for å finne bærekraftige løsninger og et langsiktig perspektiv der vi investerer i våre ansatte og utviklingsprosjektetene sammen med kunder og samarbeidspartnere.

Verdifull kompetansen

Faune ser frem til å jobbe tett med næringen globalt og finne gode modeller for å bruke Previwos løsninger til bærekraftig vekst.

Previwo er et bioteknologiselskap, basert i Oslo, Norge, som forsker, utvikler og produserer biologiske løsninger som probiotika og vaksiner for bedre fiskehelse.

- Vi er sikre på at Carolina, med sin bakgrunn fra internasjonale roller vil tilføre verdifull kompetanse til selskapet i denne nøkkelfasen, sier administrerende direktør Kira Salonius.