Forskningsrådet arrangerer i mars og april webinarer for at de som søker på ordningen skal bli i stand til å skrive en god søknad. Illustrasjon: Forskningsrådet.

SkatteFUNN webinar for sjømatnæringen

 SkatteFUNN gir muligheter for små og mellomstore bedrifter å få igjen 19 % av prosjektkostnadene gjennom skatteoppgjøret. Nå arrangerer Forskningsrådet webinar for fiskeri- og havbruksnæringen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Forskningsrådet melder at de i mars og april arrangerer en rekke webinarer, som skal bidra til at den som søker skal bli i stand til å skrive en god søknad til SkatteFUNN.

For fiskeri- og havbruksnæringen vil webinaret bli avholdt den 23. april.

I dette webinaret vil en blant annet få en smakebit på den interessante bredden vi finner innen Fiskeri og havbruk i SkatteFUNN.

Webinaret skal bidra til at du som søker skal bli i stand til å skrive en god søknad som har den informasjonen vi trenger for å kunne godkjenne ditt FoU-prosjekt.

 En vil få informasjon om hvilke kriterier som må være oppfylt i en god søknad noe som særlig kan være nyttig for deg som ikke har søkt SkatteFUNN tidligere. Vi vil også komme inn på hva det er vi oftest ser som utilstrekkelig beskrevet i de søknadene som får et avslag.