VardAqua-team på Aqua Nor. Foto: VARD.

Storvik Aqua endrer navn til Vard Aqua

- I tråd med VARD sin strategi og satsing innen havbruk, kjøpte konsernet i november 2016 Storvik Aqua. Konsernet integrerer nå selskapet tettere mot miljøet ved skipsverftet Vard Aukra og konsernets øvrige spesialselskaper, opplyses det i en pressemelding.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Selskapet har i over 30 år vært en internasjonal teknologileverandør innen fiskeoppdrett, og er kjent for utstyr og system til områder som biomassemåling, fôring og oksygenbehandling.

En del av samordningen innebærer at Storvik Aqua i Sunndal og datterselskapene i Chile og Skottland skifter navn til Vard Aqua.

VARD kan nå tilby en helhet av produkter og system innenfor oppdrett; som brønnbåter, fôrbåter, servicebåter og flåter samt oppdrettsteknologi og løsninger med vekt på å bidra til bærekraftig og sunn forretningsmessig drift for oppdrettere, – enten det er ved kysten eller på havet, i sjø eller på land.

– Vi gleder oss over å være en del av VARD sin satsing innen havbruk. Gjennom vår lange historie i denne næringen har vi opparbeidet en bred kompetanse og produktportefølje. Som del av VARD-familien og sammen med våre kunder har vi mye å bidra med for å sikre bærekraftig og lønnsom vekst i oppdrettsnæringen framover, sier daglig leder i Vard Aqua på Sunndalsøra, Svein Arve Tronsgård i pressemeldingen.