Employer Branding & Recruitment Manager Mona Willumsen t.h sammen med talent manager Liv-Ane Engelsen i Lerøy var glade for å motta prisen for å være sjømatnæringen mest attraktive arbeidsgiver for andre gang på rad onsdag kveld i Bergen.

Vant for andre år på rad

Salmon City står bak eventen som gikk av stabelen i Bergen 17. april, der Sjømatnæringens mest attraktive arbeidsgiver 2024 ble kåret. 

Publisert Sist oppdatert

Over 1500 studenter har avgitt sin stemme i kampen om hvem som er Sjømatnæringens mest attraktive arbeidsgiver. 

Tallene og hvem som vant ble avslørt onsdag kl. 18:00 gjennom et lite, eksklusivt event i Bergen. 

Vant for andre gang

Mathias Sagevik, medgründer og daglig leder av Salmon City, sier til Kyst.no at eventen var også en smakebit på Salmon City 2024-analysen "Hva motiverer studenters karrierevalg?".

Han forteller at årets vinner ble Lerøy. 

- For andre år på rad er Lerøy kåret til Sjømatnæringens mest attraktive arbeidsgiver av studentene, opplyser han. 

Vinneren fikk diplom og den gjeve tittelen.

På topp 10 listen bak Lerøy, finner man også disse sjømatselskapene: Mowi, Salmar, Havforskningsinstituttet, Grieg Seafood, Fiskeridirektoratet, Salmon Evolution, Andfjord Salmon, Akva Group og Eide Fjordbruk.

- Betyr mye

Lerøy Seafood Group skriver på SoMe at denne prisen betyr mye for dem.

-  Det er en viktig lagseier, og vi ønsker spesielt å trekke frem våre dyktige ansatteambassadører i Lerøy. Fagkompetansen, engasjementet og tilstedeværelsen de viser på utdannings- og karrieremesser, ulike arrangement, bedriftspresentasjoner og i filmer er noe vi er veldig stolt av, sier talent manager Liv-Ane Engelsen og employer branding & recruitment manager Mona L. Willumsen

- At studentene ser på sjømatnæringen som en attraktiv arbeidsplass, og spesielt Lerøy, er noe vi blir svært glade for. Vi ser at relasjoner, bedriftskultur og arbeidsmiljø spiller en viktig rolle i valg av arbeidsgiver. Vi er derfor avhengig av å ha fornøyde ambassadører som representerer et godt arbeidsmiljø og som verdsetter godt samarbeid og en god bedriftskultur, legger de til. 

De påpeker at i Lerøy finnes det et hav av muligheter, og de har et stort behov for nye talenter med ulik kompetanse i alle deler av deres verdikjeder.