Bjørn Erik Bye (Regionleder Nord Åkerblå), Yngve Paulsen og Roger Sørensen (administrerende direktør i Åkerblå). Foto: Åkerblå.

Åkerblå styrker sin satsing i Nord-Norge

Yngve Paulsen Konsult og Åkerblå har i dag, onsdag, inngått avtale om at Åkerblå kjøper 100 % av aksjene til førstnevnte selskap.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Åkerblå opplyser i en pressemelding at de er meget fornøyd over å ha fått en slik kapasitet med på laget, og dette innebærer at Åkerblå sin satsing i Nord-Norge blir ytterligere styrket.

- Vi vil ta med og bygge videre på den gode anseelse, kompetanse, etablerte rutiner, systemer og kundekontakter som begge selskapene har i dag, skriver de i meldingen.

- Åkerblå og Yngve Paulsen har hatt gode samtaler, og at vi i dag har kommet til en avtale gjør oss optimistisk og stolt med tanke på vår videre satsing i Nord-Norge sier Yngve Paulsen, daglig leder i Yngve Paulsen Konsult og Roger Sørensen, administrerende direktør i Åkerblå i meldingen.

Yngve Paulsen blir fast ansatt i Åkerblå.

  • Selskapet Yngve Paulsen Konsult As ble etablert i 2013.
  • Paulsen har jobbet innen oppdrettsnæringen siden 1985, blant annet innen selskap som Norfico Consult AS, Barlindhaug Consult og Multiconsult AS.