Fiskeriminister Per Sandberg og Statssekretær Roy Angelvik. Foto: Carl Johan A. Sandberg, YoungFish.

Åpning av YoungFish Midt nærmer seg - Fiskeriministeren oppfordrer alle til å delta

- Tiden flyr, og nå er det ikke mer enn en ukes tid før Kick –Off for YoungFish Midt braker løs. Arrangementet, med tittel ”Sjømatnæringen –en spennende fremtid” finner sted i Trondheim i neste uke, ifølge organisasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

- Det er svært gledelig å annonsere at nyutnevnt Statssekretær Roy Angelvik (FrP) kommer på Kick-Off for å offisielt åpne YoungFish Midt, forteller Lasse Kristiansen, Youngfish leder i region midt i en pressemelding.

- I tillegg vil vi høre våre regionale innledere snakke om noen av de ulike mulighetene som ligger i havet, og det blir en fin anledning til å komme å menge seg med andre engasjerte unge mennesker, legger han til.

YoungFish Midt ønsker også å benytte anledningen til å be medlemmene i regionen om å gi innspill til hvilke aktiviteter og  arrangement det ønskes at lokallaget YF Midt skal tilrettelegge for fremover.

- Både Kick-Off og medlemskap i YoungFish er gratis, så vi tør nesten love at det blir verdt turen, sier Laila Hansten i programkomiteen for Kick-Off.

- Deltakelse eller ei, vi vil gjerne oppfordre unge i målgruppen til YoungFish til å registrere seg som medlem for å følge med på hva som skjer, opplyser organisasjonen.

Fiskeriminister Per Sandberg oppfordrer i en Youngfish video at alle må komme på kick-off for YoungFish Midt - Sjømatnæringen - en spennende fremtid, på Clarion Hotell og Congress i Trondheim 15 juni kl. 18.00.

[video width="1920" height="1080" mp4="https://kyst.no/wp-content/uploads/2016/06/Sandberg_Youngfish.mp4"][/video]

OBS: På grunn av god kapasitet forlenger Youngfish påmeldingsfristen til fredag 10.juni.