Youngfish inviterer til nok et fagtreff

Youngfish fortsetter med et høyt aktivitetsnivå gjennom våren. 25 mai inviterer de til nok et fagtreff, denne gangen med innovasjon og entrepenørskap som tema.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Sjømatnæringen preges av stor innovasjonsvilje, og det gjøres stadig nyvinninger, forskningsfunn og utvikles ny teknologi slik at næringen kan løse utfordringer, øke lønnsomheten og videreføre den blå revolusjonen, kommer det frem i en pressemelding.

YoungFish Vest og Wikborg Rein ønsker velkommen til fagtreff i Bergen, der fokus er innovasjon og gründervirksomhet i sjømatnæringen.

- Vi har invitert spennende foredragsholdere som er alt fra eksperter på entreprenørskap, forretningsutvikling og patent, til vellykkede gründere og forskere, melder Youngfish styret. 

  • Dørene åpner kl. 18.00.
  • Det vil bli servering av fingermat og snacks før programmet starter kl. 18.30.
  • Når: Onsdag 25. mai kl. 18.00
  • Hvor: Grand Selskapslokaler, Nedre Ole Bulls plass 1, 5012 Bergen

YoungFish arrangerer også i samarbeid med YoungShip og YoungFinance sommerfest på Scandic Ørnen 3. juni. Påmelding er på organisasjonens nettsider.

Organsisasjonen sier tilslutt: - Ikke vær en «late-adopter», ønsker man å være sikret plass kan det derfor være fornuftig å være tidlig ute med å melde seg på.