Veronica Gabrielsen er nyansatt i Åkerblå. Foto: Synnøve Sorthe.

Hun skal lede Åkerblå region Nord-Norge

Veronica Gabrielsen tiltrer 1. april nyopprettet stilling i Åkerblå som Leder fiskehelse Region Nord Norge

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Veronica Gabrielsen tiltrer 1. april nyopprettet stilling i Åkerblå som Leder fiskehelse Region Nord Norge. Veronica er utdannet fiskerikandidat og har lang erfaring fra bransjen som kvalitetsleder i BioMar gjennom 13 år. Hun har også jobbet som prosjektleder i Vesterålen regionråd, og de siste to årene som senior prosjektleder i Egga Utvikling, melder Åkerblå i en pressemelding. 

- Vi er meget tilfreds med at Veronica har takket ja til stillingen og har nå fått på plass en komplett ledergruppe og driftsorganisasjon for Region Nord Norge. Veronica vil primært ha fokus på å samordne tjenestene innad i Åkerblå og Marin Helse, samt bidra til å følge opp ansatte og kundeleveranser, opplyser selskapet. 

Fagleder fra Marin Helse, Øystein Markussen, og overordnet leder av fiskehelsetjenestene i Åkerblå, Lene-Catrin Ervik, vil fortsatt utgjøre en sentral del av det faglige teamet i Region Nord. Per-Anton Sætre, som har vært en sentral ressurs innen fiskehelse i nord, vil under ny organisering videreføre mange av sine faglige oppgaver og jobbe med både felt og rådgivning innen fiskehelse.

- Hennes ledererfaring og varierte bakgrunn, i team med våre 50 fiskehelsekonsulenter, gjør oss trygge på at vi har en solid fiskehelseavdeling på plass i nord, uttaler Regionleder Nord Norge, Lisbeth Reinholdtsen.

- Åkerblå fremstår for meg som en svært seriøs og viktig aktør i havbruksnæringen, som jeg med glede bidrar til å utvikle videre. Jeg gleder meg stort til å bli kjent med Åkerblå og kundene i nord, uttaler Veronica.

Gabrielsen er bosatt i Øksnes kommune, og vil ha kontorsted på Sortland og i Tromsø.