Tromsø-karen Cato Myrstad blir ny regionleder i Midt-Norge for AKVA group Nordic. Foto: AKVA group.
Tromsø-karen Cato Myrstad blir ny regionleder i Midt-Norge for AKVA group Nordic. Foto: AKVA group.

AKVA group har ansatt ny regionleder i Midt-Norge

Cato Myrstad er ansatt som regionleder for Midt-Norge. Han har de tre siste årene jobbet som salgsansvarlig for AKVA group sitt Tromsø-kontor.

Publisert Sist oppdatert

Myrstad (39) vil være ansvarlig for salg av hele spekteret av AKVA group sine sjøbaserte produkter i region Midt-Norge – i hovedsak Trøndelag og Møre og Romsdal, kommer det frem i en pressemelding.

- Jeg kunne ikke annet enn å gripe muligheten når stillingen som regionleder for salg av sjøbaserte løsninger i AKVA group kom. AKVA group et fantastisk selskap å jobbe i med gode kollegaer som virkelig brenner for jobben sin og som har lyst til å bidra til å utvikle næringen. Jeg ser frem til å bli kjent med nye og eksisterende kunder av AKVA group i Midt-Norge, sier Myrstad.

Han startet i jobben 1. september.

- Cato har utmerket seg som en fremoverlent selger og en positiv bidragsyter for AKVA group i hans tre år i bedriften. Vi er stolte over å kunne tilby et internt opprykk, og er sikre på at nye og eksisterende kunder i Midt-Norge vil bli svært godt ivaretatt, sier Hans-Øyvind Sagen, salgsdirektør i AKVA group Nordic.