Tommy Karlsen (41) ønsker i sin nye jobb å tilegne seg enda større kompetanse inne oppdrettsnæringen. Foto: Privat

Ny koordinator skal være med å utvikle AQS videre

Tommy Karlsen (41) er ny prosjektkoordinator i AQS. Han er glad i fart og spenning og gleder seg til å jobbe med salg og oppfølging av oppdrag for servicefartøy.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Prosjektkoordinatoren har fagbrev i akvakultur og har jobbet i oppdrettsbransjen i totalt 14 år, og han har tidligere jobbet med mange spennende roller innenfor næringen.

41-åringen forteller til Kyst.no at nå ser frem til å jobbe i et stort og solid selskap.

- Ambisjonene mine må være å tilegne meg større kompetanse inne oppdrett, for å kunne serve næringen best mulig. Det er en spennende og flott næring, som har mye å by på, poengterer han.

- Bra med oppdrag

Tommy Karlsen (41) er ny prosjektkoordinator og sier selskapet har mange spnnende prosjekter på gang innenfor havbruksnæringen. Foto: Privat

Karlsen er født og oppvokst i Alta, og sier han er veldig glad i fart og spenning.

- Vi har mye å gjøre og bra med oppdrag, årstiden tatt i betraktning. Denne tiden av året er litt roligere for oss som for de fleste andre i samme bransje. Men vi har mange spennende prosjekter på gang som vi har stor tro på, og vi skal være med på å utvikle havbruksnæringen videre både i Nord-Norge og resten av landet, legger han til.

Stiftet i 1991

Selskapet utfører alle typer service- og dykkeroppdrag til havbruk og andre aktører.

Med 22 servicefartøy og 165 medarbeidere i arbeid langs norskekysten, har selskapet stor kapasitet og kompetanse til å møte ulike behov. AQS var tidlig ute med å tilby servicetjenester til havbruk, og ble stiftet i 1991.

AQS har til enhver tid fartøy og mannskap i arbeid langs kysten fra Midt-Norge til Finnmark, og tidvis også på Vestlandet og Island. Selskapet har kontorer på Rørvik, i Flatanger og i Alta.