Aquastructures rigger seg for vekst i Bergensområdet med nyansettelse av (fra venstre): Cato Ormehaug (46) og Halvor Njåstad Møgster (28).

To nyansettelser i Aquastructures

Aquastructures ansetter ny teknisk ingeniør og teknisk inspektør.

Publisert

Halvor Njåstad Møgster (28) er ansatt som teknisk ingeniør hos Aquastructures etter en periode hos DNV Bergen. Han har også tidligere vært ansatt i Aquastructures og har nå med seg ytterligere teknisk erfaring fra akvakulturbransjen.

- Vi kjenner Halvor som en etterrettelig ingeniør, noe vi vektlegger høyt i vår rolle som sertifiseringsorgan. Han vil også ha en utvidet rolle i forhold til videreutvikling av vår programvare, AquaSim, sier daglig leder Marit Opheim.

Cato Ormehaug (46) er ansatt som teknisk inspektør i Bergen. Han kommer fra Bolaks AS og har mangeårig erfaring derfra som lokalitetsansvarlig, videre som driftsleder og senest som operativ leder for BF Service. Basert på sin kompetanse og erfaring, har Ormehaug har nå valgt å søke nye muligheter hos Aquastructures.

- Cato vil være godkjent som selvstendig inspektør i løpet av kort tid etter å ha gjennomgått vårt opplæringsopplegg for inspektører. I disse maidagene vil han være å se som observatør ute hos flere av våre kunder, fortsetter hun.

Halvor og Cato blir gode tilskudd til vår voksende stab i Kronstadparken i Bergen, avslutter Opheim.