John Førsvoll (56) er nå teknisk revisor for Produktsertifisering.
John Førsvoll (56) er nå teknisk revisor for Produktsertifisering.

Ny teknisk revisor i Aquastructures

Aquastructures ansetter John Førsvoll for å møte økt oppdragsmengde på sertifisering og øke kapasitet i bergensområdet.

Publisert Sist oppdatert

John Førsvoll ble tilsatt Aquastructures kontor i Bergen 1. februar.

Han er ansatt som teknisk revisor på området produktsertifisering, hvor han vil inngå i Aquastructures sertifiseringsteam.

- Førsvoll har mangeårig erfaring innenfor kvalitets- og HMS-ledelse. Han har hatt ansvaret for utvikling og drift av ledelsessystemer for kvalitet, miljø, HMS samt for informasjonssikkerhet i sine tidligere arbeidsforhold. Han har også spisskompetanse på ISO-sertifisering, sier daglig leder Marit Opheim i en pressemelding.

Aquastructures utfører tjenester på virksomhetsområdene engineering, sertifisering, inspeksjon og software - i hovedsak mot akvakultur, men leverer også avanserte beregninger på konstruksjoner for vind- og solenergi.

- Førsvoll vil være en viktig ressurs både faglig og ressursmessig for Aquastructures i tiden fremover, først og fremst i form av å kunne gjennomføre den økte mengden revisjoner og inspeksjoner som vi opplever fra en stadig større kundemasse, påpeker Opheim.

- I forhold til endringer i NYTEK23-forskriften har man dette året en overgangsperiode fra gammel forskrift, hvor Aquastructures bistår kunder i forhold til denne. Våre akkrediteringer tar vi på største alvor, og John vil her være en god ressurs for selskapet. I tillegg vil han være et godt tilskudd til vårt Bergenskontor i Kronstadparken, som til sommeren vil telle 6 ansatte, avslutter daglig leder.