André Spigseth starter som teknisk prosjektleder i Morefish. Foto: Privat.

Avslører «AGENT X»

De siste månedene har Morefish annonsert at de har tegnet kontrakt med «AGENT X Teknisk Prosjektleder». Nå avslører de hvem han er.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Svein Martinsen som er daglig leder i Morefish, forteller til Kyst.no at André Spigseth starter som teknisk prosjektleder i selskapet første juni. Han kommer fra stilling som teknisk ansvarlig for rensefisk i Marine Harvest.

André har også ledet bygging av flere landbaserte anlegg, også med RAS-teknologi, i tillegg til flere års erfaring som driftsleder ved Marine Harvests avdeling Glomfjord. Martinsen forteller at Morefish planlegger ytterligere ekspansjon og Spigseth sier at han syns dette er en veldig spennende fase å komme inn i selskapet.

- Jeg ser også frem til å jobbe med smolt igjen og å ta fatt på nye oppgaver. Morefish er et dynamisk selskap med gjennomføringskraft og jeg ser frem til å bli en del av teamet, sier Spigseth til Kyst.no.

Martinsen er veldig fornøyd med å få med seg Spigseth på laget.

- André kommer blant annet til å jobbe en del med prosjektering av landbaserte anlegg og vil også ha en rolle der han skal bidra til å øke bestillerkompetansen hos oppdrettselskapene. Spigseth har lang og bred erfaring fra drift av smoltanlegg, og har jobbet tett opp mot leverandørindustrien. Vi tror dette kan være et nyttig tilbud for de som planlegger bygging av landbaserte anlegg, forteller han.