Gå til innhold
Foto: ØDP.
Foto: ØDP.

ØPDs avdeling i Bodø kan fortelle om flere pågående prosjekter og høy aktivitet.

- Vi har flere gode kontrakter som vi nå jobber parallelt med, sier leder for ØPD i Bodø, Espen Korsell i en pressemelding.

ØPD er en del av Endúr-familien. Selskapet leverer komplette løsninger innenfor akvakultur, vann og avløp, industri og fornybar energi. Selskapet har hovedkontor på Stathelle i Bamble, men i Bodø har de et avdelingskontor med seks medarbeidere. Avdelingen er Endúr-konsernets minste. Det forhindrer dem ikke i å ta på seg krevende oppdrag.

Korsell forteller at de nå har flere pågående prosjekter som sikrer avdelingen arbeid lang ut i 2021. Blant prosjektene de er involvert i er Andfjord Salmon-prosjektet. Prosjektet er et innovativt, landbasert oppdrettsanlegg.

ØPD har vært en sentral støttespiller når det kommer til vannutbytte og gjennomstrømning i prosjektet, og har levert inntak- og utslippsledninger, samt tilkopling til pumper og fordeling inn og ut av havbassenget. Ambisjonen er at anlegget skal settes i drift til våren.

Administrerende direktør i ØPD, Tom Einar Buer, er godt tilfreds med selskapets aktiviteter i Bodø.

- Nord-Norge er et satsingsområde for ØPD, og Bodø-kontoret har derfor en viktig posisjon i selskapet. At de har mye å gjøre er derfor svært gledelig, sier Buer.

Har du en sak du
vil tipse oss om?