Etter flere år med vekst og positiv utvikling står MMC First Process klar til å utvikle seg videre. Foto: Privat.

Han blir ny CFO i MMC First Process

Christian Olav Balsnes blir ny CFO i MMC First Process

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Balsnes kommer fra stillingen som CFO/Partner i Converto og er utdannet ved California State University, East Bay. Med solid erfaring fra bank og finans, samt god analytisk kompetanse er dette rett mann på rett plass ifølge CEO Petter Leon Fauske.

Etter flere år med vekst og positiv utvikling står MMC First Process klar til å utvikle seg videre. Spissing av roller har derfor blitt gjennomført på flere områder i organisasjonen gjennom høsten 2020. I den anledning valgte dagens CFO, Håvard Remøy, å ta ansvar for gjennomføring av alle prosjekter i MMC First Process og går nå over i en rendyrket COO rolle.

- Etter syv fine år i Converto – et kompetent og fremoverlent selskap, går min ferd nå videre til MMC First Process – som jeg vurderer til å være et særdeles spennende selskap i en attraktiv næring.

- Det er med stor ydmykhet for hva selskapet har fått til jeg trer inn i CFO-rollen og gleder meg til å kunne bidra sammen med en kompetent ledergruppe for å utvikle selskapet videre, sier Christian Olav Balsnes.