Gå til innhold
Annonse
Hilde Mosand er ny markedssjef ved MSD Animal Healths akvakulturavdeling. Foto: MSD Animal Health.
Hilde Mosand er ny markedssjef ved MSD Animal Healths akvakulturavdeling. Foto: MSD Animal Health.

Hilde Mosand starter som markedssjef for MSD Animal Healths akvakulturavdeling 1. februar. Hun har 16 års erfaring med vaksiner og legemidler for flere ulike dyrearter i MSD-konsernet.

Annonse

- Vi er meget glade for at Hilde nå blir en viktig del av akva-teamet vårt. Hun er faglig dyktig, har lang erfaring og har gjort en svært god jobb for MSD-konsernet og ulike kundegrupper i mange år, sier Dafydd Morris, General Manager i MSD Animal Health Norge i en pressemelding. 

Hilde Mosand har de seneste fem årene vært Nordisk Markedsdirektør for legemidler til kjæledyr. Hun har også erfaring fra produksjondyr, er utdannet cand. scient. fra Universitetet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) og har en cand. mag.-grad fra Universitetet i Oslo. Hun har videre en Executive MBA fra Norges Handelshøyskole og ulike kurs innen markedsføring og ledelse fra London Business School, Handelshøyskolen BI og Høyskolen i Oslo.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe med en ny bransje, møte kundene og få være med på lakseeventyret. Ikke minst håper jeg å kunne være en liten brikke i arbeidet for bedre fiskehelse, sier Hilde Mosand.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse