Gå til innhold
Trude Jansen Hagland er ny produktsjef i Aquabyte Global. Foto: Aquabyte
Trude Jansen Hagland er ny produktsjef i Aquabyte Global. Foto: Aquabyte

Trude Jansen Hagland er ny produktsjef i Aquabyte Global.

Hun har en master i fiskehelsebiologi fra Universitetet i Bergenog kommer fra stillingen som Technical Application Lead hos Cargill, hvor hun har ledet utvikling av produkter og løsninger for havbruksnæringen. Tidligere har Hagland også jobbet hos Mattilsynet og Intervet Norbio. 

I en kommentar sier Hagland:

- Jeg gleder meg til å bli en del av Aquabyte-teamet og bidra til den spennende teknologien de utvikler til havbruksnæringen og de nye utfordringene som venter.

I sin nye stilling skal Trude Jansen Hagland lede produktutviklingen hos Aquabyte. Det er allerede mange spennende produkter i markedet, og mange nye er i emning. Blant annet er fiskehelsedata et område som er i rivende utvikling – en standardisert måling av tilstanden til fisken dag til dag. 

Daglig leder i Aquabyte Norge, Hans Runshaug, sier de er svært godt fornøyde med å få en så kompetent og kreativ medarbeider med på laget – og ser fram til alle spennende nyutviklinger i tiden fremover.

- Et helt Aquabyte-team  står klar til å ta imot Trude, og vi ser frem til å få henne med på laget. Vi gleder oss alle til å bidra med å utvikle havbruksnæringen til å bli enda mer høyteknologisk, bærekraftig og ikke minst produktiv. Vårt mål er å forenkle og effektivisere hverdagen for våre kunder. For å gjøre det, må våre produkter utvikles gjennom nær kontakt med oppdrettere og av personer med inngående forståelse av havbruk. Det er her Trude kommer inn.

Har du en sak du
vil tipse oss om?