Gå til innhold
Annonse
Lovundlaks mistet trolig en mann etter at båten kantret i uværet. Foto: Cecilie Kristiansen/ Lovundlaks.
Lovundlaks mistet trolig en mann etter at båten kantret i uværet. Foto: Cecilie Kristiansen/ Lovundlaks.

Lovundlaks sender sine tanker til de pårørende og takker for all støtte og bistand i saken om den kantrede arbeidsbåten med to menn om bord.

Annonse

Fredag ettermiddag, 29. november, meldte Lovundlaks om en krisesituasjon da arbeidsbåten med to menn om bord forliste på Helgelandskysten litt sørøst for Sleneset i Lurøy kommune. Mens en funnet person ble fraktet til sykehuset samme dag, fortsetter politiet å lette etter den savnede 32-åring

Dette skriver Lovundlaks om ulykken i et innlegg på Facebook: 

Det er tøffe dager på Lovundlaks. På den ene siden er vi utrolig glade for at én av våre kollegaer kom fra kantringen med livet i behold. På den andre siden er det så uendelig tungt å måtte konstatere at én av oss har kommet bort på havet. Det å forholde seg til disse følelsesmessige ytterpunktene er brutalt, ikke bare for oss, men særlig for de to familiene som er involvert. Våre tanker går til de pårørende. 

Samholdet og kameratskapet i Lovundlaks har alltid vært godt. Det medfører at når en tragedie rammer oss, så slår det ekstra hardt. Samtidig er det også dette samholdet som gjør at vi skal reise oss igjen. Vi skal jobbe oss gjennom den tungen tiden - og vi skal ha alle med oss.

Alle i Lovundlaks ønsker å uttrykke en stor takk for all den støtte og bistand vi fikk, både under selve leteaksjonen og i dagene som nå har gått. Det har vært overveldende. Dessverre har vi ikke hatt muligheten til å respondere på alle henvendelsene, men omtanken og engasjementet har rørt oss alle.

I det videre så leder politiet søket etter en antatt omkommet. Vi forholder oss til dette og har en god dialog, og har stilt alle våre ressurser til disposisjon.

Vi har et sterkt håp om også å få sistemann hjem, skriver de avslutningsvis.

Den savnede mannen er 32 år, navnet er ennå ikke offentligjort.

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse