Gå til innhold
Annonse
Hydrolicer-avlusinsenheten i drift. Foto: Hydrolicer.
Hydrolicer-avlusinsenheten i drift. Foto: Hydrolicer.

Øyvind Nymark er ny konsernsjef/daglig leder i Hydrolicer og påpeker samtidig det er gjort strukturendring i samarbeidet mellom Hydrolicer Production og Cflow. 

Annonse

Siden utviklingen av Hydrolicer-systemet startet i 2015 har Cflow Fish Handling AS vært en viktig samarbeidspartner for Hydrolicer Production AS. Cflow har siden 2016 også hatt ansvaret for det formelle rundt levering av system til kunder (salg, kundekontakt og prosjektgjennomføring). Som et ledd i videre utvikling og fremgang vil Hydrolicer Production AS nå selv ta over salg, kundekontakt og prosjektgjennomføring, melder selskapet i en pressemelding.

Fortsetter samarbeidet

I denne forbindelse har Øyvind Nymark takket ja til å tiltre som daglig leder/konsernsjef i Hydrolicer-konsernet med særlig ansvar for salg og markedsføring av Hydrolicer mot gamle og nye kunder.

Øyvind Nymark er ny CEO i Hydrolicer. Foto: Privat.
Øyvind Nymark er ny CEO i Hydrolicer. Foto: Privat.

Cflow vil ivareta pågående leveranser og om hensiktsmessig kan det også i fremtiden avtales at Cflow er kontraktspartner.

Det understrekes at partene vil fortsette sitt gode samarbeid også i fremtiden, og således bidra til å sikre topp kompetanse og kvalitet for fremtidige leveranser fra begge selskap.

- Vi ser dette grepet som viktig ovenfor våre kunder, for å sikre god oppfølging i alle tilfeller, melder den nye konsernsjefen. 

Les også:

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse