Gå til innhold
Bjørn Magne Aas overtar stillingen som daglig leder. Foto: Gustav Erik Blaalid
Bjørn Magne Aas overtar stillingen som daglig leder. Foto: Gustav Erik Blaalid

Halvard Aas går av som daglig leder og  Bjørn Magne Aas overtar denne stillingen fra 01.01.2021 

Etter 40 år som daglig leder vil Halvard Aas nå overlate ledelsen til neste generasjon, men han  vil fortsetter ved verftet med fokus på utvikling og salg av våre brønnbåter. Det skriver styret i Aas mek. Verksted i en pressemelding.

Bjørn Magne som trer inn i stillingen som daglig leder, har utdanning fra Handelshøyskolen  BI og erfaring innen ledelse og økonomi fra forskjellige stillinger innen bedriften. Han er 4.  generasjon som går inn i lederrollen og han kjenner bedriften svært godt både gjennom verv i  styret og som ansatt ved verftet fra 2008. 

- Det er stor aktivitet ved verftet og det har pr i dag 8 nye brønnbåter i ordreboken til en total  verdi på 3 milliarder. Verftet har utviklet seg godt gjennom mange år og eierne ser relativt lyst  på fremtiden selv i disse korona tider., og det jobbes kontinuerlig med utvikling av nye design  og tilpasninger i takt med behov og krav fra oppdrettsnæringen. 

Styret i Aas Mek. Verksted AS skriver at de vil takke Halvard Aas for den gode jobben han har gjort som  daglig leder for bedriften i over 40 år, og den positive utvikling som har vært for verftet i  denne perioden. Vi vil samtidig ønske Bjørn Magne lykke til i sin nye posisjon og arbeidet  med å bringe verftet videre framover på en positiv og god måte sammen med sine medeiere  og gode medarbeidere på verftet.  

Har du en sak du
vil tipse oss om?