Gå til innhold
Annonse
Nils Bakke begynner som en ny hygieneleder i Salten N950. Foto: Salten Aqua
Nils Bakke begynner som en ny hygieneleder i Salten N950. Foto: Salten Aqua

Salten N950 styrker administrasjon og ansetter en ny hygieneleder, skriver selskapet i en pressemelding.

Annonse

Nils Bakke trer i stillingen 2. september i stillingen som Hygieneleder ved Salten N950 på Sørarnøy. Nils har solid kompetanse og over 20 års erfaring innen hygiene-, kvalitets -og renholdsarbeid. 

Bred erfaring

Nils Bakke, opprinnelig fra Sørvær i Finnmark, har de siste 12 årene jobbet som fagsjef i ISS Facility Services i Bodø. Som fagsjef jobbet Nils blant annet med prosjektledelse, kvalitetsledelse og revisjon, operativ driftsstøtte til saneringsoppdrag og mikrobiologisk/hygienisk problemløsning. 

- Jeg flyttet til Bodø fra Sunnmøre i 2004. I 2006 startet jeg i Matkvalitet Nord og jobbet da som konsulent. Jeg så behovet for kompetanse i fiskerinæringen og har jobbet tett med næringen som fagsjef i ISS. Senere ble jeg kjent med Salten N950, som jeg har jobbet med jevnlig de siste årene, forteller Bakke i en pressemelding. 

Nils har også tidligere jobbet hos blant annet Nordvestlab AS og Nordvest Fiskehelse AS.

Det nye slakteriet skal bygges på Sørarnøy. Foto: Salten Aqua.
Det nye slakteriet skal bygges på Sørarnøy. Foto: Salten Aqua.

Lokal satsing

Salten N950 skal bygge nytt slakteri på Sørarnøy, og dermed har valgt å styrke organisasjonen ytterligere. Ansettelsen av en hygieneleder er et strategisk valg.

- Hvor ofte får man være med på å bygge fabrikk? Målet er at vi skal bygge den beste fabrikken, sett gjennom et hygiene-perspektiv. Vi skal lage noe permanent og jeg gleder meg til å bidra til å forme en kultur som jobber aktivt med kvalitet, forteller nyansatt hygieneleder. 

Daglig leder i Salten N950 Johan Edvard Andreassen sier at de har hygiene som et av deres største fokusområder. 

- Dette er viktig for våre kunder og bidrar til å styrke det helhetlige kvalitetsarbeidet, forteller Johan Edvard Andreassen, daglig Leder ved Salten N950. 

Salten N950 er en del av Salten Aqua-Gruppen, som jobber aktivt for å fremme lokal verdiskaping. 

- Jeg har de siste 20 årene vært mye på reisefot gjennom jobb og ser frem til å jobbe lokalt. Samfunnsarbeidet som gjøres i Salten Aqua-Gruppen og den lokale satsingen ga meg et positivt inntrykk av hele organisasjonen, avslutter Bakke. 

Har du en sak du
vil tipse oss om?

Annonse