Rognkjeksen gir god avkastning for Flekkefjord-selskapet Norsk Oppdrettservice. Foto: Andreas Lindhom.

Økte omsetning med over 63 prosent

Norsk Oppdrettservice sin omsetningen økte med over 63 prosent fra 2014 til 2015, viser de ferske regnskapstallene for 2015. -  Det er klart vi er fornøyde med disse tallene, sier Karl Tron Skarpenes, daglig leder i Norsk Oppdrettservice til Dagens Næringsliv.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er tre år eller eldre.

Andreas Lindhom er grûnder av Norsk Oppdrettservice, som har økt omsetningen med 63 prosent og fikk et overskudd på tolv millioner før skatt. Foto: Pål Mugaas Jensen.

Norsk Oppdrettservice kan melde om både høy vekst og sterk inntjening. Omsetningen økte med over 63 prosent fra 2014 til 2015. Driftsmarginen var 32 prosent, viser de ferske regnskapstallene for 2015.

-  Det er klart vi er fornøyde med disse tallene, sier Karl Tron Skarpenes, daglig leder i Norsk Oppdrettservice, til Dagens Næringsliv.

Grûnder Andreas Lindhom var den første som startet med kommersiell oppdrett av rognkjeks i 2010. På bare tre år har Flekkefjord-selskapet nær 20-doblet inntektene og har et overskudd på nær 12 millioner før skatt.

En av selskapets største kunder er Lerøy Seafood Group, som i 2014 kjøpte 34 prosent av aksjene, og har seinere kjøpt seg opp 51 prosent. Etter fjoråret deler aksjonærene et utbytte på 4,3 millioner kroner, skriver DN.